Marrick Huisma

E-health-applicatie voor dialysepatiënten

User Experience, User Interface

Voor de patiënten van Dialyse Centrum Groningen heb ik een een applicatie ontworpen waarin ze alles omtrent hun behandeling kunnen regelen. Denk hier bij aan zaken als afspraken beheren en meetwaarden opslaan.

Drie screenshots van 'Mijn Dialyse' op een iPhone

Chatapplicatie voor personen met een beperking

User Experience, Visual Design Picto's

Een chatapplicatie waarmee Olga, een meisje met een taal- en spraakstoornis, net als andere jongeren kan 'appen'. Door middel van pictogrammen kan Olga zelfstandig communiceren met haar familie en vrienden.

Screenshot Olga's ChatApp op een iPhone

Applicatie voor professionals in de thuiszorg

User Interface

Tijdens een hackaton bij NEDAP in Groenlo heb ik samen met mijn team een applicatie bedacht om thuiszorgers op sociaal vlak meer verbonden te laten zijn met cliënten en hun families door belangrijke gebeurtenissen te delen en 'gespreksstarters' aan te bieden.

Screenshot van de applicatie Carel op een iPad

Website voor een speeltuinvereniging

Webdesign

De vele felle contrasterende kleuren in dit ontwerp zorgen voor een vrolijke website waarmee speeltuin-vereniging Speelvreugd uit het Zuid-Hollandse dorpje Waarder hun evemenenten kan promoten.

Screenshot van de website van Speeltuinvereniging Speelvreugd op een iPad

Website voor een Maaltijdservice

Webdesign

De kleuren groen en rood in deze website stralen de authenticiteit uit die past bij de ambachtelijke bereidingswijze. Door behalve voor de koppen een strak lettertype te kiezen heeft de website toch een moderne uitstraling.

Screenshot van de website van Maaltijdservice Eastermar op een iPad